Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Az adatvédelmi tájékoztatónk itt találod.
Termékek Menü

Ben Sherman

Az 1963-ban Benjamin Sugarman, azaz Ben Sherman által Brightonban alapított népszerű brit márka minőségi ingek készítésével alapozta meg hírnevét, a divat és a zene összefonódásainak éveiben. Olyan zenei ikonokból merített inspirációt, mint például a Beatles, vagy éppen a Clash zenekar, amelyeknek laza, cool hatása minden egyes darabon érezhető.

Ben Sherman ingei több generáció nagy kedvenceivé váltak, a 60-as évek mod mozgalmától kezdve a ska és a britpop irányzatokon át mind a mai napig szívesen viselik híres előadók és divatdiktátorok mellett a klasszikusan cool stílus hívei is.

Az ingek mellett az átütő népszerűséget Union Jack-pólói hozták el a divattervező számára, amelyek a nemzeti büszkeséget fejezték ki és tovább erősítették a márka védjegyévé váló  lázadó, ám mégis konzervatív stílust.

 

A brit márka a zenei összefonódás és egyedi, karakteres designja révén a divat mellett képes egy adott életstílust kifejezni és formálni. Kínálatát folyamatosan szélesíti, amelyhez a divatrajongók ma már több, mint 200 országban juthatnak hozzá.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: WB028BMA
Utolsó 1 db raktáron
29.990 Ft
Cikkszám: WB049BRG
Utolsó 1 db raktáron
15.990 Ft