Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Az adatvédelmi tájékoztatónk itt találod.
Termékek Menü
Itt jársz: > >

Garancia

 

CSERE LEHETŐSÉGEK

Nem megfelelő méretet választottál? Az ajándékozottnak inkább más termékünk tetszene?

Nem használt termékek esetén 30 napig, ingyenes csere lehetőséget biztosítunk minden bruttó 12.000 Ft feletti rendelés esetén. 12.000 Ft alatti rendelések esetén a cserefutár költsége bruttó 2.000 Ft. 

A csere lépései:

  • Vedd fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen, info@blackwolf.hu. Írd meg a rendelés számot, amit a visszaigazoló e-mailben kaptál és a számlán is szerepel. Írd meg, hogy melyik terméket szeretnéd cserélni, melyik termékre (cikkszám vagy link). Változott-e a cím a rendelés óta.
  • Válaszban megírjuk, hogy mikorra várható a futár a cserével.
  • A visszaküldendő terméket tedd be egy lezárt buborékkal bélelt borítékba és tartsd kéznél, hogy mikor a futár megérkezik az új termékkel át tudd adni neki.

 

14 NAPON BELÜLI ELÁLLÁS

Meggondoltad magad? Még sincs szükséged a termékre?

Természetesen 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a vásárolt termékeket.

A visszaküldés lépései:

FONTOS!!! Előzetes jelzés nélkül érkező és utánvétes csomagokat nem veszünk át.

  • Vedd fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen, info@blackwolf.hu. Írd meg a rendelés számot, amit a visszaigazoló e-mailben kaptál és a számlán is szerepel. Írd meg a számlaszámot ahova a vételárat szeretnéd visszakapni.
  • Válaszban jelezzük, hogy számítunk a csomag érkezésére.
  • Kérjük töltsd ki az elállási nyilatkozatot, amit a rendelés visszaigazoló e-mailben kaptál.
  • A visszaküldendő termékeket megfelelően becsomagolva, postázd vissza az alábbi címre.
  • Cím: 2377 Örkény, Arany János u. 91/c. Címzett: Meleg Zoltán. E-mail: info@blackwolf.hu. Tel.: 06309410525

 

SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS, GARANCIA

Az Üzemeltető a blackwolf.hu webáruházban vásárolt bruttó 10 000 Ft feletti értékű termékekre 1 év jótállást ad, a 10 000 Ft alatti termékekre 6 (azaz hat) hónap szavatosságot vállal, amelyet az órák szerkezetének esetében 1 (azaz) 1 évre terjeszt ki. A termékoldalakon az előzőektől kedvezőbb garanciális feltételek is szerepelhetnek, abban az esetben a termékre vonatkozóan az a mérvadó.

A Megrendelőt a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. Évi IV. Törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza.

FONTOS TUDNIVALÓK KARÓRÁKRÓL

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt karóra szíját, az elemet, a óraszerkezet működését és a díszítő elemek meglétét. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött karóra hibás. Ezért 14 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket. Ez idő alatt kiderül, ha a karórának bármilyen gyártási problémája lenne.

Ezt követően az 1 év garancia csak és kizárólag az óraszerkezet meghibásodására vonatkozik, nem terjed ki az elemre, az óra szíjra, az üvegre, a mutatókra, a koronára, a strasszokra és a tokra. A használatból eredő kopás természetes folyamat, arra a garancia nem vonatkozik. Nem rendeltetésszerű használat esetén (pl. víz, leesés, nem szakképzett személy általi felnyitás vagy túlerőltetés esetén stb.) a garancia azonnal elveszik. Annak ellenére, hogy kiküldés előtt minden órát ellenőrzünk, sajnos néha előfordul, hogy a kiszállított karóra néhány napon belül megáll, megáll majd újra elindul vagy a percmutató csak egy helyben ugrál. A fenti tüneteket valószínűleg az elem merülése okozza, annak töltöttségi szintét ugyanis nem ellenőrizzük. Ezekben az esetekben a hibát egy egyszerű elemcsere megoldja, amelyet bármilyen órás el tud végezni, az a garanciát nem befolyásolja. Ha mégsem az elemmel volt a gond, hanem a szerkezet a hibás, az órás jelezni fogja. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a hibát minél előtt orvosolni tudjuk.

Fontos! Amennyiben a fenti tünetekkel visszaküldöd az órát, és a problémát egy egyszerű elemcsere is megoldja, abban az esetben az újbóli kiszállítás költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésedet köszönjük.

A GARANCIAÉRVÉNYESÍTÉS MENETE:

Ha úgy gondolod meghibásodott a karórád, vedd fel velünk az info@blackwolf.hu e-mail címen a kapcsolatot. Az e-mailben tüntesd fel a termékszámot, a számlaszámot és írd le az óra működésével kapcsolatban tapasztalt problémát. 1 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és elküldjük a visszaküldéshez szükéges teendőket, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémát. Az előzetes egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem tudjuk kezelni. Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem vesszük át!

Természetesen telefonálhatsz is, de abban az esetben is arra fogunk kérni, hogy a hibát e-mailben jelezd.

VÍZÁLLÓSÁGRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Általános használatra készült karórák ISO 2281 szabvány szerinti jelölése Mit jelent, mitől védett, és mitől nem Milyen tevékenységekhez használható, és mihez nem A jelölések jelentése, értelmezése

Nincs jelölés

Víztől egyáltalán nem védett Az óra vízzel semmilyen formában nem érintkezhet! Poros, párás környezetben a használata nem javasolt.

Water Resistant, Water Resist

Minimális szintű víz elleni védelem* Csekély mértékű, véletlenszerűen ráfröccsenő víznek ellenáll, de irányított vízsugár közvetlenül nem érheti. Vízbe meríteni nem szabad, mert az ilyenkor fellépő statikus illetve dinamikus nyomás együttes hatásának nem tud ellenállni). A kézmosásnál elkerülhetetlenül rácsapódó víz nem okoz problémát. Fokozott verejtékezés esetén azonban (pl. nyáron sportolás alatt) nem ajánlott a viselése. TILOS zuhanyzás közben illetve közvetlen esőben viselni, csap alá tartani vagy vízbe meríteni! Megjegyzés: A Water Resist kifejezés jelentése: VÍZÁLLÓ. Ez azonban csak egy minimális szintű víz elleni védelmet takar, a korlátokkal tisztában kell lenni. Water

Resistant 30M Water Resistant 3BAR Water Resistant 3ATM WR 30M WR 3BAR WR 3ATM

Alacsony szintű víz elleni védelem* Fröccsenő víz ellen védett, de irányított vízsugár közvetlenül nem érhet. Vízbe meríteni nem szabad, mert az ilyenkor fellépő statikus illetve dinamikus nyomás együttes hatásának nem tud ellenállni. Kisebb-közepes intenzitású esőben vagy autómosás közben viselhető. TILOS zuhanyzás közben illetve záporesőben viselni, csap alá tartani, vagy vízbe meríteni! Megjegyzés: A Water Resist 30M, Water Resist 3BAR, Water Resist 3ATM, WR 30M, WR 3BAR vagy a WR 3ATM jelölés nem azt jelenti, hogy 30 méterig vízálló az óra, vagyis hogy a gyakorlatban ilyen mélységig használhatjuk a vízben!

Water Resistant 50M Water Resistant 5BAR Water Resistant 5ATM WR 50M WR 5BAR WR 5ATM

Alapszintű víz elleni védelem* Zuhanyzáshoz, fürdéshez, alkalomszerű, rövid ideig tartó úszáshoz, horgászáshoz, mosogatáshoz használható. Intenzív eső sem okoz problémát. Vízcsap alatt lemosható, a kisebb mértékű, közvetlen vízfelszín alatti statikus nyomást, vagy az úszásból eredő dinamikus nyomást elviseli, de a nagyobb sebességből adódó dinamikus nyomásnak (vízi sportok) vagy a mélyebb merülésből eredő víznyomásnak nem tud ellenállni. Az órával rendszeresen, egyszerre hosszabb ideig úszni, a startkőről fejest ugrálni vagy csúszdázni nem ajánlott. TILOS szörfözés, vitorlázás, vízi síelés, jet-skizés közben viselni, búvárkodáshoz használni! Megjegyzés: A Water Resist 50M, Water Resist 5BAR, Water Resist 5ATM, WR 50M, WR 5BAR vagy a WR 5ATM jelölés nem azt jelenti, hogy 50 méterig vízálló az óra, vagyis hogy a gyakorlatban ilyen mélységig használhatjuk a vízben!

Water Resistant 100M Water Resistant 10BAR Water Resistant 10ATM WR 100M WR 10BAR WR 10ATM Water Resistant 150M Water Resistant 15BAR Water Resistant 15ATM WR 150M WR 15BAR WR 15ATM

Közepes szintű víz elleni védelem* Rendszeres úszáshoz, strandoláshoz (beleértve a csúszdázást, fejesugrást is), szörfözéshez, vitorlázáshoz, légzőpipás búvárkodáshoz használható. A nagy sebességből adódó dinamikus nyomásnak (gyors vízi sportok) nem tud ellenállni. TILOS vízi síelés, jet-skizés közben viselni, illetve légzőkészülékes (Scuba Diving) vagy Hélium gázos búvárkodáshoz használni! Megjegyzés: A Water Resist 100M, Water Resist 10BAR, Water Resist 10ATM, WR 100M, WR 10BAR vagy a WR 10ATM jelölés nem azt jelenti, hogy 100 méterig vízálló az óra, vagyis hogy a gyakorlatban ilyen mélységig használhatjuk a vízben!

Water Resistant 200M Water Resistant 20BAR Water Resistant 20ATM WR 200M WR 20BAR WR 20ATM

Magas szintű víz elleni védelem* Úszáshoz, strandoláshoz, szörfözéshez, vitorlázáshoz, légzőpipás búvárkodáshoz, vízi síeléshez vagy jet-skizéshez egyaránt használható. TILOS légzőkészülékes (Scuba Diving) vagy Hélium gázos búvárkodáshoz használni! Megjegyzés: A Water Resist 200M, Water Resist 20BAR, Water Resist 20ATM, WR 200M, WR 20BAR vagy a WR 20ATM jelölés nem azt jelenti, hogy 200 méterig vízálló az óra, vagyis hogy a gyakorlatban ilyen mélységig használhatjuk a vízben!