Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Az adatvédelmi tájékoztatónk itt találod.
Elfogadom

Lávakő karkötő különleges díszekkel

Lávakő karkötő különleges díszekkel

A karkötők kínálatában sokféle termékkel találkozhatunk, azonban érdemes megtekinteni a lávakőből készült termékeket. Ezek az ékszerek leginkább fekete színben érhetőek el, azonban különféle díszek ékesítik őket. A lávakő karkötő egyszerű külsejű, azonban mégis különleges termék. 

A fekete gyöngyök csiszolásától függően lehetnek csillogóak, vagy matt fényűek. A lávakövek általában 8 milliméter átmérőjűek, a karkötők pedig 19 centiméter hosszúak. A karkötők között található cirkónia, gepárd-, illetve oroszlánfej, valamint Fatima keze díszítés, azonban elérhetőek a dísz nélküli termékek is. A karkötők leginkább hétköznapi öltözékhez ajánlottak, hosszuknak köszönhetően mindenki kényelmesen viselheti őket.

A termékekre kattintva látható, hogy néhány típus fehér, illetve barna színben is megvásárolható. A karkötők szállítási ideje rövid, így akár a rendelést követően két nap után viselheted is őket. Az ékszerek ára rendkívül kedvező, némely termék akciós áron vásárolható meg. A lávakő karkötő valódi lávakőből készült, amely a megszilárduló, folyékony lávából keletkezik.

A láva a Föld belsejéből tör felszínre, ezért fontos anyagokat tartalmaz. A lávakő karkötő gyöngyei nemcsak tökéletes gömb, hanem szabálytalan formában is megtalálhatóak. A díszítés nélküli ékszer akár férfiak számára is megfelelő lehet. A gyöngyök felfűzése minőségi anyagra történt, így sokáig használhatóak. Fekete színűknek köszönhetően minden színű ruhához illenek, ezért akár állandó kiegészítője is lehet öltözékednek.

Tartalomhoz tartozó címkék: lávakő karkötő karkötő