Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Az adatvédelmi tájékoztatónk itt találod. Elfogadom
Termékek Menü

5 OK, HOGY MIÉRT VISELJ KARÓRÁT

Az első világháború idején a katonák a szinkronizált zsebóráikhoz igazították a hadműveletek végrehajtását. Ekkoriban a karórákat szigorúan női divatnak tartották, majd később a karórák szinte teljesen kiszorították a zsebórákat.

Most egyesek azt állítják, hogy a karórák is kimennek a divatból. Miért is hordana valaki karórát mikor könnyedén meg tudja nézni az időt az okos telefonján?

Ebben a cikkben adunk 5 okot is arra, hogy miért kezdjen mindenki órát hordani!

 

1. Az óra kényelmes

 

 

WWOOR Férfi Üzleti Karóra - Rozsdamentes Acél

A karóra kényelmesebb módja megnézni az időt, mint minden alkalommal kivenni a telefont a zsebünkből vagy táskánkból.Csak egy gyors pillantás a csuklóra és már tudjuk is mennyi az idő.

Arról nem beszélve, hogy egy találkozón, egy üzleti megbeszélésen vagy egy vizsgán elővenni a telefont, hogy lecsekkoljuk az időt, elég tiszteletlen tud lenni. Erre a karóra sokkal kényelmesebb és kifinomultabb módszer.

 

2. Különleges funkciók

 

Több funkciót a katonaság ihlette.A 19. században a hadműveletek időzítéséhez használták, azóta a speciális órákat használják búvárkodáshoz és repüléshez egyaránt.

Az egyik nagy előnye, hogy ott is lehet használni ahol a telefonokat nem.

 

3. Egyszerű

 

A legjobb órák ötletes mechanikus elven működnek, így nem igényelnek energiaforrást. Soha nem merülnek le. A modern quartz órák is évekig bírják.

Egy okos telefon gyorsabban lemerül, ha állandóan elővesszük megnézni rajta az időt, így egy karórával meghosszabbíthatjuk az akkumulátor üzemidejét.

 

4.Stílusos

 

Egy divatos karóra több figyelmet tud kelteni, mint a ruhatár összes többi része. Én jelenleg alkalomtól függően, főleg ennek a típusnak a változatait hordom: WWOOR Üzleti Karóra 

Ahogy egy modern mondás tartja: " a fiú megnézi az okos telefonján az időt, a férfi rápillant az órájára"

 

5. Egy óra segít kapcsolatot teremteni az "Idő"-vel

 

Egy óra pozitív hatással van a hozzáállásomra az idővel kapcsolatban. Jobban odafigyelek, hogyan töltöm el a nap 24 óráját.

Tartalomhoz tartozó címkék: karóra