Azért használunk cookie-kat oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon.
Adatvédelmi tájékoztatónkat 
itt tudod elolvasni.

Termékek Menü

Black Wolf ékszer webshop - minőségi kiegészítők elérhető áron

2017-ben már nem kell órákig a plázák ékszer üzleteit járnod, hogy megtaláld a kedvenc karkötődet vagy órádat, hiszen az internet segítségével kényelmesen ékszer webshopból egy egész raktárnyi ékszer közül tudsz válogatni. 

Black Wolf ékszer weshopunk segítségével felül a menükből ki tudod gyorsan választani a keresett kategóriát, majd rákattintás után egy pillanat alatt ki is listázza Neked a rendszer a kijelölt kategóriába tartozó termékeket. Mindezek mellett lehetőséged van a termékek megjelenítési módján is változtatnod, hogy még hamarabb megtaláld a számodra megfelelő ékszert, így be tudod állítani, hogy név, gyártó, ár vagy értékelés szerint tegye sorba a rendszer az elérhető termékeket.

Amennyiben elnyeri tetszésedet egy termék és meg szeretnéd nézni a termék jellemzőit, kattints rá egyszer, így betölti az ékszer webshop rendszere a termékadatlap oldalt, ahol hasznos információkat olvashatsz a kiválasztott termékről, melyet a kosár gombra kattintva be is tudsz tenni a megvásárolni kívánt termékek közé. Ilyenkor egy kis animáció mutatja fent, hogy hány termék került a kosaradba, melyre ha rákattintasz behozza a megrendelni kívánt termékeket a szükséges részletekkel együtt. 

Nincs is más hátra, csak tovább menni az ékszer webshop virtuális pénztárához, ahol a szükséges adatok kitöltése után tudod elküldeni a megrendelésed, melyről egy visszaigazoló email fog érkezni az email fiókodba. A rendelt termék akár másnapra is megérkezhet, hogy ne kelljen sokat várnod. Ugye milyen egyszerű?

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszer webshop ékszer