Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Az adatvédelmi tájékoztatónk itt találod.
Elfogadom

Anchor karkötő - minimalista stílus, lebilincselő dizájn

Az anchor egy angol szó, melynek jelentése horgony, s azért hívjuk ezeket a típusú ékszereket anchor karkötőknek mert a díszítőkapocs amivel össze lehet illeszteni, egy kis alakú horgonyt ábrázol. 

A legtöbb modellről elmondható, hogy igen letisztult és minimalista dizájnnal rendelkezik, melyet a kapocs kialakítása, illetve az egyéb fémes díszítőelemek tesznek igazán stílusossá. Az anchor karkötő modellek formavilágát a tengerész stílus és a kozmopolita életmód ihlette, így ezek a darabok igen jól kombinálhatóak szinte minden stílusú öltözködéshez, így egyaránt illenek a sportos, lezser, casual és az elegáns outfitekhez is.

Sokak szerint az anchor karkötő a kitűzött célok elérését, egy életút szakasznak a beteljesedését, elérését hivatottak jelenteni, így kiválóak lehetnek családtagjaidnak vagy barátaidnak egy mélyebb jelentéssel bíró ajándékként is. A finom és ízléses bőr, a frappánsan kialakított sodort kötélszerű dizájn, illetve a fonott textil anyagok mind egy egyszerű, de mégis sajátos stílust adnak az achor karkötő szíjának, melyet a kis horgony kapcsok tesznek igazán teljessé. 

Black Wolf kiegészítő webáruházunkban egyaránt találkozhatsz a csuklóra többször is körbetekerhető, hosszabb kialakítású anchor karkötő modellekkel, illetve óraszíjhoz hasonló modellekkel is, melyeken az ezüst vagy arany színű bevonattal ellátott rozsdamentes acél díszítőelemek egy elegáns és letisztult kinézetet varázsolnak a legegyszerűbb outfitből is.

Tartalomhoz tartozó címkék: anchor karkötő divatos anchor karkötő